JellyPages.com

Monday, March 7, 2011

Awaken by Maher zain :)



I dont know why but i like this song very much. :)

We were given so many prizes


We changed the desert into oasis

We built buildings of different lengths and sizes

And we felt so very satisfied

We bought and bought

We couldn’t stop buying

We gave charity to the poor ’cause

We couldn’t stand their crying

We thought we paid our dues

But in fact

To ourselves we’re just lying

Oh

I’m walking with my head lowered in shame from my place

I’m walking with my head lowered from my race

Yes it’s easy to blame everything on the west

When in fact all focus should be on ourselves

We were told what to buy and we’d bought

We went to London, Paris and

We made show we were seen in the most exlusive shops

Yes we felt so very satisfied

We felt our money gave us infinite power

We forgot to teach our children about history and honor

We didn’t have any time to lose

When we were.. (were)

So busy feeling so satisfied

I’m walking with my head lowered in shame from my place

I’m walking with my head lowered from my race

Yes it’s easy to blame everything on the west

When in fact all focus should be on ourselves

We became the visuals without a soul

despite the heat

Our homes felt so empty and cold

To fill the emptiness

We bought and bought

Maybe all the fancy cars

And bling will make us feel satisfied

My dear brother and sister

It’s time to change inside

Open your eyes

Don’t throw away what’s right aside

Before the day comes

When there’s nowhere to run and hide

Now ask yourself ’cause Allah’s watching you

Is He satisfied?

Is Allah satisfied?

Is Allah satisfied?

Is Allah satisfied?

Oh

I’m walking with my head lowered in shame from my place

I’m walking with my head lowered from my race

Yes it’s easy to blame everything on the west

When in fact all focus should be on ourselves

Farmasi Cosmetic


Okay Sabtu hari tu saya ada pergi lawat2 Alamanda Putrajaya yang tak berapa nak besar tu. Dipendekkan cerita saya masuk ke Parkson.  Entah mengapa kaki saya terbawa saya ketempat menjual kosmetik.  Naa, itulah dia.  Saya terpegun dengan FARMASI KOSMETIK.  Saya ada mencuba jenama ini punya foundation.  Memang superb.  Licin dan terasa lembut dikulit.  So saya syorkan anda semua mencuba FARMASI KOSMETIK.  Saya ada buat appointment dengan kakak tu utk sesi make up tapi saya tak dapat datang pada hari Ahad.  Maaf bebanyak ye kak. :)

Tak jadi!

Oh hai! :)
Saya nak cakap yang ada pembetulan. Post saya yg bertarikh 3 Nov tu ada sedikit pembetulan sbb Hari Keluarga ditangguhkan. Haha. Memang best kan? Tak merasa laa saya. But its okay with me because my friends and I will organised another event. :)

Thursday, March 3, 2011

Pagi yang kelam

Morning everyone.
Okay, pagi ni saya nak cerita pasal pagi yang kelam. Bukannya apa, cuma pagi tadi sepanjang perjalanan mahu pergi itu pejabat, saya memerhatikan gelagat manusia yang berada dalam kereta. Al-maklumlah pagi-pagi macam ni jalan semestinya sesak dengan kereta2 kan. So, saya tengok muka semua orang monyok macam siput sedut je. Biasalah pagi2 tambah2 lagi nak pergi kerja. So, dengan keadaan yang agak tegang tu saya tergelak dan menghiburkan diri sendiri melihat gelagat mereka. Ada baiknya juga ye. Jadi pagi2 lagi dah bersemangat untuk menempuh hari yang agak panjang pada hari ini. Go Go Liyana! :)