JellyPages.com

Wednesday, November 3, 2010

Onemoretogo!

Hari ini hari apa? Oh! Hari ini hari Rabu! (:  Paling best tentang hari Rabu adalah kerana pada hari Rabu ada pasar tani. haha. Pergh! Sorry. Hari ni kurang waras jap sbb tadi ada paper shorthand so minda ni da ta bole nak berfikir dengan waras for a moment. huuu. Act da lame aku ta update blog nie sbb busy ngn jengjengjeng! FACEBOOK! huhu. Ceh! pk busy ngn study ke ape ke tp FB. Aku sebenar-benarnya nak cite pasai study aku. hehe. SEm 2 gonna be end! At last. Tp im not ready yet to do my practical. haish! serious sbb aku akn buat prac di tmpt kerja ayh aku. hurm, sigh. ak pon ta tahu apa yg aku rase skrg sbb perasaan ak bercampor2 mcm masak lemak cili api ngn bubur mc'd. tade kaitan tp itu la perasaan aku skng. Sebenarnya, apa yg aku rase skng adalah nak SHOPPING sangat2 ! but iv got no money, no transportation, and da most important is what huh? IM LAZY! even nak g kedai pown ak malas sgt2 walaopon kereta dah menanti kt parking lot. ados! ak ni sgt2 la... Seriously, ak bkn kaki jalan. Aku lebey rela dok kat umah walaopon ade event paling menarik kt sebelah umah. hehe. ceh, ade ape je kat umah abg din tu. hurm, Aku akn automatik jadi rajin kalau benda tu aku nak sangat2. Macam nak shopping tadi, aku mmg aim benda nie dan ill make sure that ill get it whatever it takes. hehe. Adoi, terlebey suda. Penat la menaip tapi aku rela sebab aku lebih suka meluahkan perasaan aku dgn menaip drpd bercakap. Bercakap sgt memenatkan dan kadang2 boleh mengguris haTi dan perasaan orang. so ill make sure that my mouth always on silent mode. =_='
id rather die than talking all the time. huh. FINISH.

No comments:

Post a Comment